Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matriarker

med gommen fylld av
eftersmaken
av en utsökt cheesecake

tänker jag på oss
matriarker
på samma gata

som på mors dag
omsluts av värmen
från samma lilla familj

vi har på varsitt bord
en prunkande bukett
som samma
barnbarn valt

jag kan se vår lilla 3åring
utan minsta tvekan peka;
den och den och den
nej, inte den, den där
till farmor
och den och den
ska mormor ha!


P.S. För att göra en söt historia megasöt
mormor som skriver här
har just avnjutit ännu en bit
av underbar cheesecake
bakad av farmor
morsdag till ära! D.S




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-30 21:30



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Så himla fina och kraftfull energi i att dela!

Tack!

<3<3<3
2021-06-10

    Lena Söderkvist VIP
Kalas är underbara, det känns verkligen inbjudande, det du skriver.
2021-06-02

  Anya VIP
Så fint och kärleksfullt. Ler när jag läser. I söndags var första gången jag fick en morsdagspresent. Blev så glad.
Tack för att du påminner.
2021-06-01

  lila fjäderblomman VIP
fin historia - så behändigt att ha mormor och farmor på samma gata!
2021-05-31

  Kungskobran VIP
Morfar jag vill komma hem till dig en hel dag, bara jag.
Vad sägs om det


2021-05-31

  Marita Ohlquist VIP
En underbar dag att spara i långtidsminnet
2021-05-31

  ULJO
Härlig dag du förmedlar minnen av
2021-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP