Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fortsättningssång

jag tog dig med mig
till den inre betongen
fäst mot salarnas fasad
ditt hus av sanning
mitt, fullt utvecklat
leds vi hemåt
och........ut







Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-30 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP