Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PSYKOLOGI SOM HOBBY (AMATÖRERNAS AFTON)

Alla dessa Freud-wannabes 

som tror att de vet bäst

Självutnämnda sitter de

på varsin skyhög häst

Skickar ut en trevare

I mörket famlar man

Hoppas på att träffa rätt

men missar jämt, minsann

 

LARZ GUSTAFSSON 31/5 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 634 gånger
Publicerad 2021-05-31 07:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skillnaden mellan er och mig är att jag träffar rätt.
Och när jag gör det skriker ni som stuckna grisar och fjantar er med barnsliga kampmetoder.
2021-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Oj! Där blev muppen riktigt provocerad och "läste" det jag skrivit 517 gånger.
Inte så svårt att räkna ut vem denne fåne är.
Väx upp!
2021-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP