Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens första fjäril

Såg en fjäril så vacker

Det var sommarens första

Vit som snö den var

Flög från blomma till blomma

Dansade i vinden för mig

En liten bit av naturens mirakel

Som kommer med hälsningar

Till oss från dem vi saknar på jorden

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-03 06:54



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fin symbolik om fjärilens mirakel
2021-06-03

  ULJO
Jag såg citronfjärilen för en månad sedan. Då var det vår. Nu är sommaren första steg tagna.
2021-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP