Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under livets himmel

 

 

När molnen hopar sig över mitt huvud
lär jag mig mest om mig själv

mina styrkor och svagheter
mitt sätt att vara

det är lättare att leva när himmelen är blå
men molnen ger mig ökad självkännedom




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2021-05-31 09:45



Bookmark and Share


    Drömmar i universum
Väldigt fint :)
2022-06-15

  Monica Lindgren
Djupsinnigt och självrannsakande. Lite otäckt - för molnen hopar sig ju så ofta...
2021-06-01

  överlevaren VIP
Ja, att ta sig igenom svårigheter är lärorikt och ger ett växande....
2021-06-01

  Anya VIP
Du har så rätt. Mycket klokhet i orden.
2021-06-01

  AiA Maria den fria

Tack för fri sikt!

Tankemolnen
tillåter
livet

-klarna

Tack!
2021-06-01

    ADI Nehlin
Fin och klok!
2021-06-01

  Feliaxel VIP
Så är livets gång
Kloka ord
2021-06-01

  M.Eta
Allt blir lättare med blå himmel, så är det!
2021-06-01

  lila fjäderblomman VIP
så sant som det är sagt!
2021-05-31

  Susen VIP
Insiktsfullt. Håller med. Bra fångat
2021-05-31

  Niliboy
Ja, så är det också för mig!
2021-05-31

  Eva Helene VIP
Klokt tänkt och bra formulerat!
2021-05-31

  Sparvögat VIP
En styrka att leva och lära i solsken och storm, visa ord...
2021-05-31

  Maria Sundelin VIP
Ja, det är i motgångar vi lär oss och även ser vilka vi kan lita på
Kramar
2021-05-31

  Öknens Ros VIP
Tänk hur vädret påverkar oss människor!
2021-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP