Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I DUBBELT MÅTTO SKILDA VÄRLDAR

Ni kan aldrig bli en del av min värld

Jag kan aldrig bli en del av er

Ni är ouppnåeliga, bortom

Och det som jag får är det jag ser

Möts vi blir det kort och kanske hektiskt

Flyktig liksom hägg och som syrén

Även om det kunde bli elektriskt

ställer vi nog aldrig till en scen

 

Främlingar i världens villervalla

Skyltarna är upphängda igen

Jag hör mästarrösten stilla kalla

Inget är så lockande som den

Kanske ska ni en dag höra Ordet

Kanske ska det träffa och slå rot

Då ska Jesus Kristus duka bordet

Han som gjort allt liv på detta klot

 

LARZ GUSTAFSSON 31/5 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 114 gånger
Publicerad 2021-05-31 10:20



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Världarna må vara skilda men vi delar alla på samma jord. Alla är vi alltid oss själva närmast. Den här kändes fin att läsa.
2021-06-01

  Lottie Ålhed VIP
Vackra rader och fina rim i trosviss dikt.
2021-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP