Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
;-)


det bor en man i mitt vardagsrum

 

 

han bara sitter där, ockuperar fåtöljen och
lägger upp fötterna på bordet
det var en vecka sen som han sa något
det var ännu längre sen som han
blinkade

 

jag vet inte om han är död
men varje natt släpar han ut mina blommor
på balkongen
så något slags liv
finns det väl i honom

 

min mamma säger att han ska ut
att han behöver luft,
asfalt under fötterna och en spark
där bak

 

jag vet inte vad som är bäst
jag har liksom vant mig vid att han finns
och en bättre man
har jag nog aldrig träffat

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-05-31 10:33



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ingen satir ?
2021-05-31
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP