Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtviskningar

De skrivna orden

Är ibland viskningar från hjärtat

Som vill hitta en väg ut

Utan att stoppas av hjärnan

 

Så de smärtsammaste texterna

Är ibland hjärtats suck av lättnad

Över chansen att få lätta på trycket

Utan att hjärnan hinner lägga sig i




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-06-02 06:58



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Spännande och intressant tanke. Fint formulerad. Tack
2021-06-09

  Susen VIP
Bra skrivet om ordens betydelse som en hjärteviskning
2021-06-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om de skrivna ordens betydelse.
2021-06-02

  Nanna X
Det är en utmaning att få hjärnan och hjärtat attkomma överens ;)
2021-06-02

  ULJO
Ord är bra terapi.
2021-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP