Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förrädiskt

Vårens klara ljus

och trädens vackra grönska

döljer mörkrets makt




Bunden vers (Haiku) av CicciWJ
Läst 173 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-05-31 13:06



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En haiku som oroar; och så kan det vara ibland, under en grann yta.
2021-05-31
  > Nästa text
< Föregående

CicciWJ
CicciWJ