Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns det en chans kvar

Livet är som en serpetin

Blåser slår ut

När du aldrig vet

En överraskning

Ger en tanke

Om allt som gick fel

Fick aldrig runda av vid

Stigens slut

Allt gick bara förlorat

Bygga långsamt upp

I vågor av trä

Ger ett hus

som startar till något  helt nytt

En stark längtan att det finns

En chans kvar

Följ din inre röst

Att uppnå det som känns bäst

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-05-31 15:15



Bookmark and Share


  Niliboy
Ja, och var solidarisk med de utsatta!
2021-05-31

  Garderob
Varmt och tröstande på något sätt, fint.
2021-05-31

  alicja lappalainen VIP
livet är oförutsägbart
2021-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP