Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens läkekraft

Med ett leende
Kan bitterheten mildras
Med en god handslag
Kan isoleringen brytas
Med en handskaning
Kan starka band bildas
Med ömma ögonkontakt
Kan själar förenas
Med en varm kram
Kan ensamhetens kyla smältas bort
Med goda ord
Kan hatet försvinna till intet
Med en härlig kyss
Kan kärleken hela de brutna själarna




Fri vers (Fri form) av Filip Zetterlund VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2021-05-31 16:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filip Zetterlund
Filip Zetterlund VIP