Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Synonymt - Tanka

 

I krig och kärlek

sägs att allt är tillåtet

inte konstigt alls

det folk kallar lidelse

är en annan form av strid




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-04 01:31



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ja det sätts på sin spets....
2021-06-04

  Öknens Ros VIP
Lidelse framkallar starka känslor, inte alltid så vackra.
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP