Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den siste gentlemannen


de rodnande rosorna vid barmen
kommer ur böljan den blå

eli når ner med tårna
och sväm bär till klippan
ett drypande halsband av korall

luftens mammor quittrar for ever taube




Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-05-31 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm