Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Imorgon bitti kvart över sex, där tiden tar slut

Du frågade om platsen bortom tiden
Du ville hitta dit och kyssas kyskt
Under det mäktiga gröna trädet
Av kastanjeblommor vitt




Fri vers av Horace
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-05-31 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace