Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mitt livs lyckliga minut och jag en timme av din lust

Nu när våra minuter väntar oss är vi lyckliga
Midnatt har passerat, väst vänds mot öst
Döden har vikit och åter fått stryk
Dess falska namn är Aldrig mer




Fri vers av Horace
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-01 00:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tänka sig bara hur ord kan reflektera, dunkla egna tankar med mera, säkert känslor av just eget slag, vem är just i stunden jag, är någon vän fiende något dera?
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace