Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Först stiger jag ut från bilen och sen öppnar jag grinden


Bland rapsgult och nykrönt grönska
söker blicken girigt och slår ut i
gemenskap med blomdoft och
väntande knoppar

Inför fåglarnas kvittrande sträcker
hon ut sig och blir omfamnad

En ekorre slår lekfulla kullerbyttor
inför ett beundrande sinne medan
en kalv öppnar sina nyfödda ögon


Nära öppna fält och glittrande hav
finns ett ställe hon kallar LugnsRo


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-01 06:20



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Fantastiskt sommarvackra bilder du bjuder på här!

Underbart!
2021-06-02

    ADI Nehlin
Vilken vacker bild du målar upp! Underbart! En sådan plats behöver alla.
2021-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Det var ett fantastiskt namn.
Någon sade häromdagen: "Jag fick ro".
Det fastnade.
Minns inte vem det var. Men orden fastnade.

Och lugn...Ett dyrbart ord för mig, som ibland är så uppe i varv att jag får hjärtklappning. Men jag har en utomordentlig Gud och en vis hustru som kan och vill lugna ned mig.

En fin försommarskildring och en utomordentlig bild!
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP