Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild.


Nyputsade fönster


Bilden kom mig

just att tänka på

hur viktigt det är

att låta putsa

sin själs fönster

så jag kan se klart




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2021-06-01 06:58



Bookmark and Share


  helenita VIP
Verkligen sant.
Vårt hjärtas fönster är viktigare att putsa än alla fönster i världen.
2022-01-22

  Monica Lindgren
Bra bild: att putsa själens fönster...Jag funderar över innebörden: att bli mera medveten, att gå till rätta med sig själv, kanske, ja, helt enkelt att försöka se klart.
2021-08-08

  mare VIP
Så sant!
2021-06-13

  Poesia VIP
Insiktsfullt! <3
2021-06-07

  Eva Helene VIP
Så sant, fint detta!
2021-06-03

  Niliboy
Ja, så är det, men hur ofta Bibbi?
2021-06-01

  Cikoria Blå VIP
Att jag aldrig tänkt den tanken förut.
2021-06-01

  Sparvögat VIP
En mycket bra tanke...
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP