Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möte med avgörande effekter




Ett möte
mellan två individer
Kan man tro ska gå till
på ett visst sätt

Ibland kan det vara
att man möts och skiljs igen
men den stunden
har gjort avtryck som består











Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-01 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP