Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Ur "Kritik och verk"


NARRATOLOGISKA EXKURSIONER

Systematiska studier av litteraturens
natur som i teoretiska ordalag saknar
substansiellt värde hänger sig mest åt
spekulativa och kritiska värderingar
av hierarkisk natur, där humaniora
discipliner av solid kunskap är oav-
hängiga den disposition hierarkiska
förhållanden i en bestämd disposition
villkorat i dess genre däri vad som är
litteratur närmast blir till en teoretisk
omskrivning i dess diskrepans vilken
upplösas av motsägelsernas relativitet
i världens bibliotek.

~




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2021-06-01 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP