Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


********* MENINGen *********

 

 

 

 

 

Livets mening

 

 

 

ÄR

 

 

 

meningen

 

 

 

 

DU skapar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack!

 

AiA Maria den fria




Övriga genrer (Aforism) av AiA Maria den fria
Läst 223 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2021-06-01 10:41



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Vacker i ord och bild.
På frågan om meningen
med livet svarade Buddha
”Låt oss sänka oss ner i livets
flod och låta frågan driva bort”

2021-06-10

  StinaJ VIP
Så fint i ord och bild.
2021-06-07

  Kajan VIP
Fin fint.
2021-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat.
2021-06-02

  BenGust VIP
Sättet jag förhåller mig till livet är meningen jag skapar.
2021-06-01

  ULJO
Så sant
2021-06-01

  Anya VIP
Så fin i existentiell ton. Håller med tidigare talare, talande!
2021-06-01

  Sparvögat VIP
Vilka talande, fina ord...
Magiskt foto!
2021-06-01

  Öknens Ros VIP
Kort men talande.
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria