Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryningsinsikt


Även i morgon stiger solen upp
med en ny uppsättning klanger

och konturer vid den nybräckta
dagens ankomst

en ny tid att vänta
utsikter att fånga

mellan hagar och gärden

förnimmelser att ana
låta traditioner bära

över silvertoppshav

vinklingar att följa
insikter att vinna

inne i sjoket av förstäder




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-01 11:20



Bookmark and Share


  Susen VIP
'Nybräckta dagen' en insiktsfull resa med ett klangfullt vibrat över silvertoppshav. Fint!
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP