Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar med hopp

Årets första sommarmånad är här
Solen visar sig från sin bästa sida
Värmer oss och ger oss energi
Ger oss hopp om bättre tider




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-01 11:41



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om positivt tänkande.
2021-06-02

  ULJO
Sommarens första dag solig men blåsig.
2021-06-01

  Sparvögat VIP
Hoppet lever vidare i dina ord...
2021-06-01

  Maj-Lis VIP
Absolut...hoppet får man inte mista
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP