Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjäril







En dröm har fastnat på näthinnan vid uppvaknandet - ett spöke fantasin lämnat som offergåva. Bli huvudpersonen i en bok eller motiv till en målning. Uppenbarelse - överenskommelsen är att i tystnad bära den. Inte sälja eller skryta om. Då bryts förtrollningen - och du kommer ej längre spårlöst förändra världen och hålla den i din famn som en tropisk jättefjäril - drucken av metamorfosen, en fladdrande flik av sanningen själv.




Fri vers av Knark VIP
Läst 120 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-01 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP