Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara en fråga bara så där

hur kommer det sej att jag inte känner

mej lika naken bakom ett träd som bär

 

fruckt en bakom ett vanligt träd ?




Fri vers av den nakna poeten
Läst 123 gånger
Publicerad 2021-06-01 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten