Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: TONY ERIKSSON


VEMODSVIND

Jag är ganska maläten nu

- fast alls inte mager om bena -

Fast Herren är här, och min fru

jag känner mig märkligt allena

Ett vemod, en melankoli

som drar som en vind över heden

Jag går här och lever mitt liv

när det börjat glesna i leden

 

LARZ GUSTAFSSON 1/6 2021




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2021-06-01 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP