Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret hör jag hemma

Mot natten jag vandrar långsamt
där månen lyser matt på himlen
och stjärnorna tänds en efter en.
I mörkret hör jag hemma,
en vilsen själv utan mål,
enbart med det dova ljuset som kompass.




Fri vers (Fri form) av K_Boija
Läst 123 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-01 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

K_Boija
K_Boija