Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tisdag



Det eviga tillståndet
av ensamhet
är som ett vaccum
i en fysisk rörelse
Vilken är omöjlig
att nå fram till
Kärlek är känslornas drottning
Onåbar i livet
Levande i fantasin




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-01 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP