Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslös bagatell

 

 

Redan i början

anade han slutet på

historien ett vitt

ark stirrar plumpt tillbaka

smärtfyllt avsked utan ord




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-01 18:40



Bookmark and Share


  TinaNahkuri VIP
ibland sägs det mest effektfullt utan ord
2021-06-01

  Monica Lindgren
Smärta, uttrycker den här texten!
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP