Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mor


En evig fråga

En almanacka, 
din. 

Några spridda ord 
med knagglig skrift. 

Var det dina sista? 
Om, 
vad ville du ha sagt? 

Jag får aldrig veta. 





Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-01 19:05



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Sorgligt, men väldigt, väldigt bra!
2021-08-18

  Monica Lindgren
Återigen denna gåtfullhet. Men det är fint!
2021-06-14

  Gunnel Eriksson VIP
Till slut måste man låta bli att
fundera på det som inte har något
svar.
2021-06-02

  ULJO
När ljuset släcks blir frågorna obesvarade.
2021-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP