Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det slutade bra den här gången

 

 

Stryptag senaste

flugan bland tjejer i

mellanstadiet

Youtubeklipp i all ära

var den här gången nära

 

att ta livet av

en tjej undrar med andan

i halsen vad som

blir nästa innegrej som

blir viral via Youtube




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2021-06-01 19:18



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Skrämmande och otäckt!
2021-06-08

    Sefarge VIP
Många faror lurar
Till ett uppväxande
Liv!
2021-06-02

  Monica Lindgren
Du skriver bra!
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP