Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Jacob Wessbo-mannen jag älskar över allt på jorden.


Som skimrande änglar

Älskade Jacob, betänk noga detta,
inse att det som jag nu ska berätta,
är för oss båda det enda rätta:
Den största kärleken är ej den du känner
för din fru och dina såta vänner.
Den största kärleken är den du känner för mig,
för att jag är den enda som på djupet älskar dig.
Som skimrande änglar vi båda ska fara
hand i hand genom rymden den blå
upp emot strålande stjärnor så klara
för att till slut i vår gud fader uppgå.

/Anna Ahlborg




Fri vers (Fri form) av Anna Ahlborg
Läst 497 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2021-06-01 19:35



Bookmark and Share


  Fjellhuldra VIP
Kärleken betyder alltoch är störst
Vackert beskrivet.
2021-07-23

  ULJO
Kärleken är tveklöst det största och det viktigaste vi har att värna om.
2021-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Anna Ahlborg