Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Unio mystica

Jag vill smälta ihop
med det oskapade ljuset
bortom tid
mörker och skaparkraft
bortom universums mystiska klimax
och de slöjor av gas och stoft
som höljer mina ögon.

Jag letar gamla spår
efter fötter som vandrat före i dunklet.

Jag följer stjärnvägen inåt
inom och bortom
tankar och förnimmelser.




Fri vers (Fri form) av Rafmagn VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-01 21:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
They're fireflies. Fireflies that got stuck up in that big bluish-black thing.
2021-06-08

  Lustverket VIP
Inspirerande, den är som en meditation i sig.
2021-06-04

  Kungskobran VIP
Miljontals sedan miljoner år döda stjärnor lyser mot oss i miljontals år
2021-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP