Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldflugor

Mörkret formar eldflugors dans
där kvällsvindens lukter
av dagens eftervärme strömmar in
genom mitt öppna fönster

Ögonen tåras,
sluts långsamt till sömn

Den mjuka dunkudden
formar sig runt mitt huvud
som vatten

Drömmer om döda stjärnors ljus
på väg mot oss i svindlande ljushastighet
tiden finns inte, bara förändringar märks

Drömmer om horisonten som aldrig tar slut
den som leder oss bort till utkanterna
av det som finns
och det som inte finns












Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-06-01 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP