Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Vi andas samma luft

Vi delar morgonens dis

utan att veta

jag korsar ditt luftrum

utan att avslöja närheten till dig

gömd i det luft du andas in

osynligt förenade av 

att vi andas samma syre




Fri vers av Maiah VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2021-06-01 22:58



Bookmark and Share


  Whero
Åhh, så fantastiskt vackert...
2021-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP