Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Seder - Tanka

 

Säga vad man vill

om gamla traditioner

håll dem levande

dock tycks mord och våldtäkter

på väg bli Sveriges nya

 

 

 

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-04 01:34



Bookmark and Share


  Loppan på Gotland
Ja usch och fy. Ser onekligen mörkt ut.. man blir både arg och ledsen. Någonstans är jag stolt över att jag valde bort barn.. hade varit livrädd deras barns färde..
2021-06-07

    Sefarge VIP
Mord våld,knark o djävul
-skap se upp så det ej
Går som i Mexico!
Kriminell terror
Måste upphöra!

2021-06-04

  Öknens Ros VIP
Det är en skrämmande utveckling av grova brott som blir allt vanligare i samhället. Ingen går säker längre.
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP