Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

0.30 AM


I take a long look
in the palms of my hands

There is a lot of silence
when nobody listens

The oceans are immense
They talk waves




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2021-06-02 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP