Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

I gryningsbubblan står tiden stilla
fågelkvitter genom luften
luften gnistrar i utandningen
tanken stilla står
Orörlig står jag
rädd att spräcka bubblan




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-06-02 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP