Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Platstjat


Hon köpte en balja och ställde den på plats. Värmde vatten på spisen och hällde det strilande på plats. Tillsatte såpa och satte sig på plats. Tog av vinterstrumporna för att lägga på en annan plats. Doppade tårna och lät resten av fötterna ta plats. Sen lutade hon sig tillrätta, på sin plats. Medan fötterna mjuknade föll en hel del på plats. Det var helt rätt åt henne, eftersom var sak och stund har sin plats. 


 


 


 




Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2021-06-02 06:12



Bookmark and Share


  Gin83
Tycker denna är underbar
För mig blir den djup
Jag ser min bortgångna farmor framför mig och läser den med en klassisk underton

Jävligt begåvad text om du frågar mig ??
2021-06-05

  Peter G VIP
Det vore väl på sin plats att skriva en fyndig kommentar men kommer inte på något bättre än att att jag tycker det var fyndigt funna ord som alla fann sin plats på ett bra och fyndigt sätt! (men nu ska jag inte ta mer plats här!)
2021-06-02

    ADI Nehlin
Fyndig med en botten av allvar. Tyckte om!!
2021-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Kul detta med "tjat"!
För mig har det ordet sedan en hel del år tillbaka en komisk koppling.
Det beror på att en vän nämnde att en annan vän TJATADE om ovanliga rörelser i USA på sjuttiotalet.

Allt har sin tid, som Predikaren säger. Och plats. Givetvis.
2021-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP