Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trappen

Jag satte mig vid dig.
I väntan, nedanför trappen, på att din tanke skulle kliva
ned och fylla rummet med prat.
Ord om fyllda hjärtan och själar.
Mitt hjärta satt i foajén bredvid ditt i väntan på dig.
De mörkrostade kaffebönorna maldes ned till fint pulver,
maskinen frustade ut sin ånga. Tystade tanken till
ett streck.
Sorlet lade sig över strecket, fyllde ut det med
ord som vaniljbulle och apelsinfestis.
Den röda boken påtalade sin närvaro. Bakom draperiet.
Vi väntade på dig i trappen i foajén.




Fri vers (Fri form) av TinaNahkuri VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2021-06-02 07:59



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Spännande välfyllda rader. Medan väntan känns intensiv och påtagligt närvarande så pågår resten av livet. Jag tyckte om att läsa den här. Den har en ton som som tog sig in och liksom dröjer sig kvar.
2021-06-02
  > Nästa text
< Föregående

TinaNahkuri
TinaNahkuri VIP