Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan



Blå himmel utan
referenspunkter
Blicken är klar
för landning
får inget fäste
och slutar söka

Att sväva fritt
utan spegelbild
blir vad jag vill
Vad jag tror att jag vill
Det är en konst att upprätthålla
en bruten kontakt
En konst som intresserar
allt mindre

Längtan är starkare




Fri vers (Fri form) av TvåTungor
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-02 08:33



Bookmark and Share


  gretagreat
Är längtan stor, blir känslan större.
2021-06-15

  Kungskobran VIP
Det är inte sagt
att ett brutet kontrakt
är ett slut
kämpa på håll ut
2021-06-02
  > Nästa text
< Föregående

TvåTungor