Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen som är

 


Jag skapar minnen hos andra
genom mitt sätt att vara 

manar till eftertanke

i dag har jag möjlighet
att skapa fina, bestående minnen

i morgon kan det vara för sent




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2021-06-02 09:59



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Att leva medvetet, som du gör - och jag försöker göra - är viktigt! Vi påverkar vår omgivning genom vad vi yttrar och vad vi gör!
2021-06-03

  Eva Helene VIP
Kloka ord, som alltid från din penna!
2021-06-03

  överlevaren VIP
Ja leva i nuet och göra det bästa av det...
2021-06-02

  Kungskobran VIP
Det du gör i dag
ger i morgon välbehag
2021-06-02

  Peter G VIP
En fin och filosofisk text som väcker många tankar!

Dagen som är kommer aldrig tillbaka, det är en sak som är säker och kan vi göra nåt fint, skapa nåt bra varje dag så är det ju fantastiskt!
2021-06-02

  Niliboy
Kanske jag månne vara mer inspirerad i morgon!? Trots allt!
2021-06-02

  Gunnel Eriksson VIP
En tänkvärd tanke.
2021-06-02

  Susen VIP
Jag skapar minnen hos andra - tänkvärda rader. Fint skrivet
2021-06-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt, tänkvärt och vackert diktat!
2021-06-02

  Monica Lindgren
Allt du skriver är djupsinnigt! Tycker om din poesi!
2021-06-02

  WyS VIP
JA, Nuet är här och nu!
2021-06-02

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om hur vi alla
förenas i en väv av minnen.
2021-06-02

  Feliaxel VIP
Väldigt kloka ord
Flera borde tänka så
2021-06-02

  ULJO
Så klokt du resonerar
2021-06-02

  Sparvögat VIP
Med våra handlingar skapar vi minnen som lever kvar i framtidens dar...
Väl värt att tänka på
2021-06-02

  Maria Sundelin VIP
Vi vet aldrig vilka spår vi lämnar efter oss
Kramar
2021-06-02

  Öknens Ros VIP
Att ha som rättesnöre, "gör idag det du kanske inte kan göra imorgon".
2021-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP