Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då och då


vindmusiken virvlar in
rusar runt berusande
inne i mitt sinne
letar stormtonerna efter
alla ömma utrymmen
hittar biter sig fast
gräver gropar av oro och ro
bjuder in nostalgi
sår frön av längtan
under levnadens trappa har
porlet av rytmer klanger
fastnat i mina minuter
stannat kvar
ligger här än i dag
samlande damm som
sovande matta melodier

 

 




Fri vers av Per Rydberg
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2021-06-02 11:31



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
En stund som att finna sig i... lite underbart faktiskt. Hela livet..
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg