Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

formidabelt acceptabelt

du kysste mig
med passion i blicken
jag tog för mig
och njöt i dina armar

jag är inte din
du, inte min
men inte heller någon annans





Fri vers av Gabrielle
Läst 382 gånger
Publicerad 2006-07-24 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle