Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag har skalat av allt vackert

när jag har skalat av allt vackert

så finns bara saningen kvar ut

 

av mej skälv och där står jag 

naken och återfödd redoa att 

 

kassta mej ut i framtiden utan 

planer för den kommer jag att 

 

göra om misstagen antagligen 

jag är sådan av natur tyvärr men 

 

det är det som gör hoppet vackert 

en dröm som aldrig slår in i mitt liv 

 

men jag fortsätter alltid att söka 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-06-02 15:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten