Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag har left mitt liv

när jag har left mitt liv och döden bara finns kvar 

återstår en livslång ånger av stolthet som jag 

 

aldrig svalde på grund av sårade känslor som jag  

ville gardera för framtiden förlorade jag allt av värde

 

i mitt eget liv känslomässigt och fysiskt och mentalt 

ren kärlek som jag lät blåsa bort i vinden långt bort 

 

i från mej skälv jag hadde allt i min hand framför mej 

men jag släppte taget av stolthet och förlorade allt i

 

mitt eget liv som jag hadde innan jag left det som jag 

har gjort nu jag såg inte då men jag ser nu full av ånger 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-02 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten