Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för när kärleken blomstrar

för när kärleken blomar bleknar allt såren läker

på din kropp och i din själ och i ditt sinne inget av 

 

smärta finns kvar i din nya värld bara värmen som 

sköljer igenom din kropp får dej att pullsera full av 

 

liv och glädje kärleken härskar din värld den äger

dej totalt nya kraffter bär din kropp igenom livets 

 

vågor håll i din kärlek hårt annar sjunker du till

botten igen sårad och full av smärta ensam i mörkrets

 

sinne på botten av dej skälv finns inget du söker

förutom ensamheten du flydde i från en gång 




Fri vers av den nakna poeten
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-06-02 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten