Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
föräldrar som vill tortera sina barn


David and Louise Turpin et al




Ett tips till föräldrar som vill förstöra sina barn
är att sätta in metoderna så tidigt som möjligt.

På det sättet kan barnen fås att tro
att tortyren hör till det normala i livet
och att någon hjälp för att bryta skiten
inte behövs.

David och Louise höll sina 12 barn ( de var kristna )
fastkedjade vid sängarna och lät dem duscha
en gång om året.

De fick inte gå på toaletten hur som helst
så rummet blev en stinkande svinstia.

Detta började 1998 och med att föräldrarna
sade sig behöva påbörja hemundervisning.

Som så många gånger förr i historien
var det schackdraget bara det första
för att kunna iscensätta de följande årens
skräck.

Louise själv hade naturligtvis en egen bakgrund
av tortyr med sig i ryggsäcken. Hon blev
våldtagen dagligen av sin morfar och hennes
mor tog då henne till honom.

Min mor nöjde sig med aga. Hon hade läst
amerikanska behavioristers böcker
på 50-talet som sa att om du som mor
känner att du inte kommer att klara av
ditt barn, i brist på hjälp, så ska du sätta
in agan så tidigt som möjligt. Före två
års ålder för då minns inte barnet att
det är tämjt utan lyder sin mor till
punkt och pricka utan att "tjafsa".

David och Louise fick till slut sina straff
i vad jag fattade minst femton års fängelse.

Vi ska inte fråga oss OM ondskan existerar.
Den finns och den mår bra.

Det enda vi kan göra är att vittna om den.

Och minnas att det som ser vackert och prydligt ut
på ytan
ofta är till för att skyla en förfärlig sanning.






Övriga genrer (Essä/Recension) av Gunnar Hilén VIP
Läst 155 gånger
Publicerad 2021-06-03 06:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP