Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lever vi och älskar sida vid sida

Om jag så hade hela fält av doftande lavendel
Vit eller lila, som sig bör, men inte dig
Om jag var kejsare och kung
Vore jag inget utan dig




Fri vers av Horace
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-06-03 07:40



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
1 Korinthierbrevet 13 KÄRLEKENS VÄG
2021-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace