Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skogsmöte

Över den öppna dalen

skogens jättebröst

 

en dag när vinden

är en smekning

 

av kärlekshänder

 

Sommaren är nära

och orden från dansbanan

i kvällens mörker

dallrar i grenarna

 

när gryningen

kommer

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2021-06-03 08:24



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Att verka vilja jämföra mötet med skogen och att älska eller ligga och som smeka annans hud, det känns spännande, fullt av inlevelse.
2021-06-05

  Minkki VIP
känsligt, sensuellt, det ogripbaras intryck - vilken tur att Du finner orden för det!
2021-06-04

    ADI Nehlin
Underbar bild du målar.
2021-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP