Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sitter och räknar de….

 

Jag sitter och räknar!

 

Mina förlorade år i mitt liv

Tio års krigsfånge i Iran

 

Jag blunder och grubblar!

 

Räknar antal döda liv i mitt liv

Varje förbi minut i mitt liv är ett död liv

 

Jag sitter och räkna!

 

Antalet grå hår i/ på mitt huvud

Hinner inte räkna… miljontals

 

Jag står framför spegel och räknar!

 

Antal sorg i mitt liv

Ensamhetens utan gräns

 

Jag står och siktar mot himmelen och undrar?

 

Varför?

Varför?

 

Fick jag ingen familj i mina sextiotre år i livet?

Fick jag ingen kärlek av någon i hela mitt liv?

 

Himmeln tittar bort!

Den gav mig inget svar!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2021-06-03 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP